цени
за хотела
галерия
резервация candle toop room  

екстри
сандански
Назад » за хотела

Хотел "ПРИМ" *** е разположен в края на градският парк в Сандански                                               или на пет минути от входа на града. rooms

 Разполагаме  с единадесет стаи и два апартамента                                                                                       арт-ресторант                                                                                                                                                   летен бар-басейн.            

Във всяка стая има безжичен интернет                                                                                                                            кабелна телевизия с над 70 програми+Cartoonnetwork+erotic chanel Уникалното местоположение на хотела ще ви предложи пленителна гледка,кристално-чист и лековит въздух,тишина и спокойствие.                                                                                                                                                                              За чистотата на хотела се грижи почистваща                                                                                            професионална система "Rainbow"

Хотел "ПРИМ" *** е разположен в края на градският парк в Сандански или на пет минути от входа на града. Хотел"ПРИМ" *** разполага с единадесет стаи и два апартамента,арт-ресторант и летен бар-басейн.

Във всяка стая има wi - fi internet кабелна телевизия с над 70 програми+Cartoonnetwork+erotic chanel

Уникалното местоположение на хотела ще ви предложи пленителна гледка,кристално-чист и лековит въздух,тишина и спокойствие.
bed